Jag är inte rädd för mörkret



Lyssnar mest på kents nya platta, som jag oavsett olika recensioner tycker att ni faktiskt ska lyssna igenom. Annars virrar jag runt bland lakarnen sådär halvsjuk, läser förblindat ulf lundells vinter i paradiset, skriver nationella och cyklar hem i regn. 

Imorgon är det fredag och långhelg.

Några saker jag önskar mig i April


first
Leather Camera Bag - The brooklyn i färgen Chestnut.
En otroligt snygg kameraväska i läder som finns här. Skulle ju praktiskt kunna bära med mig alla objektiv och kameran samtidigt som jag gör det i en otroligt snygg väska. Finns att beställa här. Och priset? $309.



Sandy Loafer Silver
Från stylebytyra men som tyvärr är slut. Otroligt vackra är de iallafall och skulle hemskt gärna fått pryda mina fötter när värmen kommer fram. De finns på stylebytyra för 399 riksdaler om du har strl 41. 



iHome iP4 Bergsprängare till iPhone
Har ju länge talat om att jag vill ha en bergsprängare och den här var ju hur häftig som helst. Snygg design och framförallt smart att kunna ha med musiken överallt på axeln då den har axelband. Fjärrkontroll för lata människor och finns i färgerna rosa och gråsvart för 2190kr här. Jag skulle vilja ha den rosa här hemma.





Fyra olika vackra skapelser att känna sig fin i.
De två översta båda från nelly.com och kostar 2295 resp. 3449. Den understa till vänster är också från nelly.com och kostar 1195. Den högra är från ellos.com och kostar 399. 


SWEET DREAMS

Mer väggpynt iform av ljusslingor och ord/vimplar. 
Skulle gärna vilja dränka mina väggar med en massa fina ljusslingor. Dessa två bilder är från tumblr och "banter bannern" var ju en också en fin sak, men som inte borde vara så svår att fixa själv.  



Långa brädor.
Jag vill ju hemskt gärna lära mig att åka longboard och då kan det ju faktiskt vara bra att ha en också. Dessa fyra ovan är alla från junkyard och kostar mellan 1499-1699kr. Egentligen är väl inte motivet det viktigaste, men det kan ju vara lite läckert och dessa va verkligen det. Gillar den med blåa nyanser riktigt mycket.

p.s jag älskar dig




För ganska exakt en vecka sedan åkte jag till kungsör med sofia och bara hade det otroligt bra latade och sånt. Jag läste p.s jag älskar dig och jag har nog aldrig skrattat och gråtit så mkt till en bok samtidigt förut. Den var så himla himla bra och det gör så ont i hjärtat när någon förlorar en viktig människa i sitt liv. 

Så nu ska jag visa mina nära och kära den otroligt stora uppskattningen dem faktiskt förtjänar. Kärlek till alla.

borta bra hemma bäst

make a gif

Har spenderat ons-sön i kungsör med röhårig. Fantachtiskt trevligt och skönt att få komma bort lite ibland och bara skratta, läsa och vara. Idag är sista påsklovsdagen och det innebär skola imorgon. Fasiken inte långt kvar nu så det är bara att tuta och köra. Yay. Nu ska jag beundra mitt nya feta skal och titta på criminal minds. Åh världens bästa serie.

Hög högdager




hej då påsken 2012. hej nyfärgat hår som visas i överdrivet redigerade bilder. Idag har jag läst och hällt i mig flera koppar te. Det är ju påsklov denna vecka så jag har ingenting att klaga över. Jo, vädret om det måste vara nått..

Filmlista

Jag älskar att kolla på film och för ett tag så bloggade Sandra en lista som jag tyckte va otroligt bra. Därför har jag kopierat den rakt av, men ändrat till mina egna  svar och de bilder jag tycker passade in bättre.

Bästa film:
The notebook och One Day
Bästa tv-serie: Det står mellan Prison Break och Criminal Minds. Jag har svårt att välja, men jag är nästan säker på att jag gillar Prison Break mer...
Favoritskådespelare: Jim Sturgess (spelar bl.a rollen som Dexter i En dag) eller Matthew Gray Gubler (Dr. Read i Criminal Minds)
TV-serier jag följer: Criminal Minds är faktiskt det enda. Och ibland kikar jag på Big Brother bara för att jag känner mig tvingad.
Komediserie
: Ingen komediserie jag följer slaviskt, men two and a half men om jag måste välja någon.
Mest romantiska filmscen: En otroligt vacker, i the notebook såklart.


Skräckfilm:
Jag är inte så förtjust i skäck längre. För ett par tre år sedan, var skräckfilm det bästa jag visste. Mest bara, för att det var sådan jag var då.
Min favoritfilm när jag var liten: Pippi på de sju haven tror jag.
Hetaste skådis: Ryan Gosling. Jag tumblar honom hela tiden, har honom i telefonen och som "omslagsbild" på facebook. Mannen i mitt liv.
Hetaste svenska skådis: Bill Skarsgård.
Bästa svenska film: Himlen är oskyldigt blå, eller G.


Bästa filmdjur: Lassie tyckte jag ioförsig om när det gick när jag var liten på tv.
Bästa tecknade film: Bamse är ju helt klart bäst.
Bästa Disney-film: Toy Story 2. Tror aldrig att jag skrattat så mycket åt en tecknad film som denna. Mina småsyskon säger hela tiden "Ska vi titta på toy story 2?" Varför då frågar jag, "Jo för att du skrattar så kul." Sedan bölar jag till trean istället. 
Snyggaste filmscen: När unge John Lennon tänder en cigarett.


Bästa scen i en TV-serie: Första kyssen mellan Sara och Michael:



Största film crush: Hade jag när jag såg Prison Break för första gången, och mest på Wentworth Miller som spelar Michael Scofield. Fick avbryta för en resa utomlands mitt under säsong 2 och hade det enda jag tänkte på var att komma tillbaka hem så att jag kunde kolla. Det värsta var ju att det var för 5 månader sedan.... och nu har jag kollat igenom alla säsonger en gång till..Ops.
Om jag skrev en film: Skulle den vara som Forrest Gump fast utan krig och mer peace & love. För livet är lite som en chokladask.
Film du ser framemot: Titanic i 3D.
Bästa kärlekspar: Jacob och Anna i Like Crazy var otrolig bäst och hade något som inga andra kärlekspar har.
Bästa film i år: Drive och Like Crazy
Vem skulle spela dig: Michelle Williams.
Vem skulle va din motspelare: Aaron johnsson

Påskafton


Vid fyra igår åkte familjen till mormor, och åt. Åh herregud vad mormor gör världens bästa mat det är otroligt att man alltid ska äta så mycket att man dör matkomadöden. 




sally esther andrè var några småliv som var där




mktmktmkt bra lördag och afton.

Strand presenterar




Nya saker i bloggen:
1. Ny ball header 2. Ascool presentation om tuffingen (mig) 3. Nya typsnitt 4. Nedrullningsbart arkiv i menyn. Jag är otroligt nöjd faktiskt, och så nöjd har jag inte varit sedan jag gjorde min alldeles första egna design. Toppen/botten?

Gratulationer i bild

idag är det ingen vanlig dag, för att det är nämligen julias födelsedag. eftersom det samtidigt är påsk och det är påskmiddagar, resor och allt möjligt hit och dit, så firade vi henne igår istället. Grattis bästa finaste vän <3


Natalie var där, 


och Felicia också...


...och även om hon satt bakom en bukett tulpaner fanns hon självklart där, födelsedagsbarnet. 


Utanför snöade det tyvärr och man skulle kunna tro att vi har jullov istället för påsklov. 


Det öppnades även presenter, avslöjades hemligheter, nynnades sånger och rita gissa. otroligt otroligt supertrevligt hade jag och självklart så önskar jag en massa grattis idag igen.

Ett stycke mars







Hej på er! Jag har legat i någon slags magsjuka sedan i söndagsnatt och har därför knappt rört mig från sängen. Har däremot lyckats tagit igenom mig tre säsonger av Prison Break och spelat lite wordfeud. Jag har därför inte så mycket nytt att visa, mer än en tillbakablick i mars nu när vi gått över till april. Äntligen vår-månad!