Stora önskningar genom andras bilder

emmafatty:  F1000024 (by Amir Kuckovic)
Jag vill under våren så gärna besöka Paris. Jag läser så himla många som har varit där och stormtrivits. Likadant med Berlin. Vore fint. Jag ska ju förresten till Polen första sommarlovsveckan. Längtar.


Annars vill jag hemskt gärna på konsert, och bara dansa sönder fötterna ordentligt till musik jag tycker om.


Att lära mig åka longboard är något jag vill göra innan sommaren är över. Det ser ju så äckligt coolt ut att glida runt på en bräda och hur läckert skulle det inte vara att ha en egen.

new-monkey:  (by lens face)
Åka på roadtrip med bil genom hela USA. Tänk så mycket man skulle få se och uppleva.

hazeltonss:  (by Tamara Lichtenstein)
Få dela natten och drömmar med killen jag vill vakna upp med.

Alla bilder genom min tumblr.

Update

tyvärr, krånglar allt vad det tekniska heter just nu. därför kommer jag finnas här en stund till, iallafall tills jag har fått hjälp med alla problem. så länge, bara för det, så ni kan ju lyssna på en kanonbra låt och hålla alla tummar att det funkar snart?

Svårt beslut.

Jag gör det bara snabbt och enkelt. Jag byter blogg åter en gång, för att jag tröttnat så mycket på blogg.se. Jag vet att jag hoppar fram och tillbaka en gång varannan timme ungefär, men det får man leva med. 

Iallafall, hädan efter så finns jag på kapten-strand.blogspot.se och som alla andra gånger har jag varit i kontakt med bloglovin' så att ni som följer mig där, behöver som vanligt inte göra någonting. Smidigt va? (Dock kan det ta någon dag innan det går igenom)

Tack blogg.se, men nu tror jag att jag lämnar er för sista gången! Lycka till med eran blogg.se/stil!
Hoppas ni vill följa med åter en gång!

everybody hurts


image012

Lever mest och lyssnar på Markus Krunegårds nya. Har ni ej hört är det ett stort misstag som ni måste åtgärda inom kort. Det är riktigt kanon och jag tycker verkligen om alla titlar han har på sin senaste platta. Annars gör jag inte mer än att skrattar, gråter, läser, skriver och dricker te. Och det är egentligen inte alls tokigt.

Jag har förresten klirrat ett sommarjobb och ev. ett helgjobb nu också. Så även om tårarna bränner, och värdelösheten stiger, så är jag lycklig. För jag kan. Jag också. Det är bara något jag måste berätta för mig själv oftare, och ta åt mig av.

Helgen genom instagram


I fredags var jag ledig från skolan för att jag skulle på begravning, så när jag vaknade satt de flesta i skolan och jobbade. Nu hoppas jag att jag aldrig mer behöver gå på en begravning i hela mitt liv. 


Efter begravningen i fredags gick jag och Ella på en promenad för att rensa skallen lite grann.. Det är ganska otroligt vad de små liven är kloka. På kvällen var jag poängräknare i en innebandytunering och hade fullt upp, så instagram fick ligga ouppdaterat.


Igår kollade jag på fotboll för första gången i år utomhus och otroligt vad kul det är. Längtar så mycket tills när säsongen drar igång på riktigt. Har under helgen även kastat mig in i en fantastisk bok, den första delen i Haruki Murakamis 1Q84.

Kloka ord

Ibland kan vissa dagar vara så himla svartvita så att jag känner att livet är så himla onödigt. Då brukar jag verkligen leta efter anledningar till varför livet finns men brukar aldrig hitta någon bra. Då brukar jag läsa vad andra kloka människor har sagt och skrivit och sedan bara tänka "Är det så enkelt? Varför kom inte jag på det där?"

För några veckor sedan gjorde jag en liten bok där jag samlade alla mina absoluta favoriter och den fick min mamma som en försenad alla-hjärtans-dag-gåva bara för att visa hur mycket jag uppskattar henne. Jag kallade den "Klokt sagt det där." Det klokaste jag någonsin hört är det John Lennon skrev en låt om - "All you need is love, love is all you need."


Även en massa rader om kärlek och om livet. Lite uppmananden om att aldrig ge upp och att fortsätta ta sig igenom allting.
"För allt blir bra tillslut, och blir det inte det, så är det inte slut än"en ström av minnen väller fram
Idag har jag skrivit nationelltprov i biologi och jag ska egentligen inte klaga. Så svårt var det inte. Efteråt tog jag en glass med Sofia och felicia, besökte biblioteket och mötte julia innan vi åkte hem till sofia och drack bubbelvatten. 

Nu hade jag tänkt att se ett avsnitt utav bästa criminal minds och sedan lägga mig och läsa lite Haruki Murakami. Jag har förresten nu flera nätter i rad, fått en sällskapssjuk katt som kommer in och lägger sig så nära att pälsen killar mig i ansiktet och det är så mysigt även om det då blir att man ligger vaken.

Har allt att ge


Jag är så himla glad, för att det är vår och jag har snart gått ut nian och för att jag har så fina människor omkring mig och för att det gick bra på noprovet vi fick tillbaka. Min bästaste vän har fotograferat bilden ovan och imorgon har jag nationellt prov.

hoppas ni njuter av allt som för tillfället är lite extra fint!

Glass töjningar spel och fredag


Igår spenderade jag kvällen tillsammans med tre mycketmycket härliga personer. Vi spelade spel, åt glass och drack te enda in på småtimmarna. Jag blir så himla glad när jag har dessa människor som jag tycker så mycket om kring mig.

Mars 9, 2012Fredag! Äntligen. Ikväll ska jag träffa ett par vänner och förmodligen spela något trevligt spel och käka lite banana split hoppas jag. Tycker förövrigt om fredagar så himlahimla mycket. Slutar tidigt och kan lyxa till en liten mellis och bara ordet förmedlar lycka. I helgen ska jag ha för mig en massa trevligheter och så ska jag verkligen komma ihåg att jag har en kamera, och en blogg också.

Avslutningsklänningar

Sommaren närmar sig med stormsteg och även så skolavslutningen. Jag ska inte ta studenten eller något så glammigt, men eftersom jag slutar nian och det är bal och så kan jag tycka att det blir roligare att klä upp sig lite vackert. Tänkte dela med mig utav några fina klänningar som jag gärna skulle bära.

Från Nelly.com


Skulle hemskt gärna bära någon utav dessa på skolavslutningen och/eller efter.

Från topshop.com


Den blåa skulle vara rätt fin och lite galen att bära när jag slutar skolan också. Modellen är himla fin. Den andra orange/korallfärgade är precis i den modellen jag vill ha som balklänning. Tycker mycketmycket om färgen också.

Från Monki.comEller gå runt i en gul klänning och se ännu brunare ut skulle ju inte vara fel det heller. Den gröna veckade skulle jag med kunna tänka mig, även om den inte alls påminner mig om en skolavslutningsklänning.

Från ellos.se


Den mintgröna skulle vara hur fin som helst som en avslutningsklänning tror jag och den andra skulle jag kunna tänka mig att bära på balen. Den ser inte alls ut som en balklänning, men den är himla vacker endå.

MEN min absoluta favorit som jag så gärna skulle vilja ha i min garderob för att bara titta på, eller att ha på balen kommer från nelly.com och kostar tyvärr en bra bit över 3.000. Men den är fin, och visst kan man få drömma?