you don't know you're beautifuldetta kan nog vara bland det vackraste jag någonsin hört. en grupp och en fantastisk sångare som tar en svinbra låt från ett mindre bra band och gör det till sin egen version. älskar sådant. 

lyssna på detta ett par gånger och ta in den otroligt bra texten. ordentligt! 

inombords de senaste månaderna. brutalt ärligt.

Vakna nätter och svårt att andas. Lite endorfiner här och där, lite lycka när det funnits tillfälle för det och tårar när verkligenheten infinner sig. Önskar mig inget annat än just idag, och igår och imorgon existerar inte. Äventyr klockan tre och jobb på morgontimmar. En dag blir jag så arg att jag grinar och tränar en timme i sträck och en kväll skrattar jag så mycket att jag tror röhårigs dubbelsäng ska ge vika. Dansar med okända herrar på midsommarafton fast somnar ensam majoriteten av alla nätter. Att ha sådana mornar när kaffet inte smakar någonting och sådana kvällar man träffar någon man inte sett på länge och insuper livets goda. En kurrande katt tynger ner duntäcket när jag vaknar eller kanske var det lillebror som väckte mig. Möter solnedgången med någon jag alltid kan räkna med och får vända hem för att julia får punka på cykeln. 61 timmars träning under 1,5 månad och många minuters slöande. Kaffespill och ångest bland lakan. Snabba beslut ger förändring, säga till någon att "du är visst min wonderwall" och möta någons blick på stan som säger mer än 1000 ord. Låtsas, längtar och tänkt. Samlat inspiration för att orka resten och spenderat pengar vi inte har på saker vi egentligen inte behöver för att imponera på människor vi inte känner. Upptäckt nya musikaliska genier och både glömt och gömt människor bakom. Längtat efter något.
 
Det är inte bra nu, men det blir bättre sen.

Jag kastar sten mot solen för jag hatar den

 
Det känns som att det var i ett annat liv jag såg denna man live senast. Och det är rätt, på gröna lund den 9 september 2011. Jag skulle ha fått chansen på peace & love, men ni som kan historien vet ju hur det blev med det. Men idag blev det klart att om 105 dagar får jag dansa och sjunga till honom igen och snälla säg att 105 dagar går undan så det ryker för jag orkar inte vänta så mycket längre.

Nu kommer jag förhoppningsvis överleva hösten endå.
 

bildtestar


Ett testinlägg

 
Hejsan lovers. Back to life. Ligger hemma med feber och förkylning och mammas första reaktion när jag berättade att jag hade feber va "då blir det inget ip för dig imorgon" och vadå tänkte jag, jag är väl aldrig där nere? 
 
aja detta var ju bara ett testinlägg för att kolla hur det blev med designen.