årets sex sista månader

Nu har jag visat er alla tolv månader i bildväg på film. Första delen kan du se här. Jag har nog aldrig haft ett sådant känslofullt år. Jag har haft dagar då världen bara varit svartvit, men sen har jag haft dagar då alla nyanser målar upp världen till den vackraste platsen att leva på. Jag har hoppat och skrikigt utav lycka och andra dagar bara velat låsa in mig och kasta bort nyckeln. Jag har insett hur beroende man faktiskt är utav andra människor och framförallt har jag lärt mig att ensam är inte alltid stark och att man inte heller behöver vara det tjugofyra timmar om dygnet. Jag har gjort saker detta år som får mig att bli så otroligt stolt över mig själv men jag har även funderat över varför jag gjorde som jag gjorde i olika situationer. Idag dansar vi in i 2012 och jag känner på mig att det kommer bli ett bra år. Ett riktigt bra år.


glömt bort tiden

Ikväll har skrattmusklerna verkligen fått arbeta. Har bytit julklappar med mina bästisar och att bara spendera tid med dom är ren livskvalitèe. Sen åt vi kvällsmacka och te och bara pratade om det vi missat också, sådant som man gör hos Julia alltså.

Helsingfors


Sedan sist vi hördes så har jag varit utanför Sveriges gränser. Närmare bestämt tagit båten över till Finland och det var ju utomordentligt fint det. Helsingfors var ganska kallt men det är en vacker stad och vi hade tur med vädret. Strålande solsken!

Dagar som vi minns


En farmor och en faster som firar jul. 

Jag har fått så många fina saker som står här hemma och bara väntas på att bli använda eller tittade på. Tycker det är så himla fint med saker man faktiskt behöver men kanske inte önskade sig för att man inte tänkte på att man behöver just de grejerna. Känner mig också så otroligt pepp, det är bara sex dagar kvar av 2011. Sedan går vi mot ljusare tider och ett helt nytt år. Jihoo!

Tjugofjärde december


GOD JUL!!! Är så himla trött efter en hel dag som har varit otroligt mysig. Kände mig dock inte så jätte pigg på kvällen efter julklapparna så jag somnade en timme. Nu ska jag sova ännu mer och imorgon ska jag kika närmare på alla klappar. Godnatt!

Kvällen innan


Idag har vi haft födelsedagskalas här hemma för min äldsta lillasyster och imorgon är det julafton. Herre vad trevligt!

Uppspel


Dem senaste åtta dagarna har några av de äldsta på våran skola, jag dårå, gjort en julshow. Jag hade hand om smink och kostym, vilket var otroligt kul. Idag hade vi ett uppskattat uppspel och såhär såg det ut någon dag i början, när vi precis kommit igång.

Du behöver bara följa med


Åh ibland blir man så trött på livet. Då kan man promenera och glömma världen en stund, spela låtar om hur vackert allt är och om att man tillslut vinner. Sedan känns det bättre och imorgon känns det bäst, för då står jag där igen, vid ett terminslut och har lyckats tagit mig igenom ännu en och belönas med ett jullov innan det är dags för de sista månaderna utav måsten. Pepp!!

årets sex första månader


Snart är det ett nytt år så det är på tiden att det kommer upp en tillbakablick. Här har ni, till att börja med, årets sex första månader i form utav ett bildspel med några blandade bilder. När jag fixat en video med de sista månaderna ska ni få se det också.

Minijulafton

Har varit i kanske det finaste huset jag vet och spenderat några timmar av denna lediga helg i form av julfest. Som vanligt när jag vill dokumentera så glömmer jag alltid kameran. Men mobilbilderna får godkänt endå. De ger ju lite julstämning.

Välkommen till min nya blogg!

Kände för att byta upp mig till något eget. Nu finns jag alltså här och inte där eller där.

Nu är alla som har läst min blogg förut, överflyttade!


hej världen


London var verkligen så fantastiskt som man bara kan se på film. Bara sådant som finns efter ett manus. Men detta var livs levande här och nu. Håll i hatten, för London och jag kommer snart ses igen.

du måste gå din vägVarit hundvakt med hon den röhåriga som får en att fälla tårar så fort hon öppnar munnen.

JulstökFör att orka dagarna