jag vet hur saknad känns, jag önskar att jag inte gjorde det.Vad är den äckligaste mat du vet?
Jag har supersvårt för ärtsoppa. Bara lukten gör mig illamående och konsistensen är ännu värre. Jag smakade faktiskt det för inte så länge sedan för att se om det verkligen stämde det jag fått in i huvudet, (eftersom jag tydligen älskade det när jag var liten) men det smakade så illa som jag trodde.

Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort i ditt liv (hela livet)

Något jag är riktigt stolt över i mitt liv, är när jag jobbade med barn i somras. Vi hade ett sommarkollo som riktade sig för barn med svårigheter och en kille blev väldigt lätt arg. Ledarna hade bestämt att när vi gick och badade skulle alla barn ha hatt på sig och det gillade inte han. Han spottade och sparkade runt på allt och alla, men jag fick ner honom på jorden igen och snart var han där i vattnet och lekte. Den glädjen som jag såg i hans ögon just då, kommer jag aldrig glömma.

Vad ångrar du i livet (om något)?

Att jag kanske har varit lite för elak mot människor som inte alls förtjänat det. Att jag gör en sådan liten grej så himla himla stor och kan bli ledsen på någon i flera dagar. Sedan kanske att jag inte varit så speciellt förstående mot vissa människor som behöver det.

Vad är det sjukaste rykte du hört om dig själv?Jag har hört det mesta bakom ryggen från människor som förmodligen inte vet om det egentligen. Men det sjukaste som jag kan komma på just nu är nog att jag låtsades spela intresserad utav alla möjliga killar för att såra en utav de i min närhet, vilket jag aldrig skulle göra.

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?

Jag har inget superdyrt klädesplagg och det absolut dyraste kommer jag inte längre ihåg. Har du någon oanad talang?
Nej det har jag nog inte. 

Vad anser du som viktigt här i livet?
Att få må bra, att känna lycka och kärlek och att ha någon som verkligen bryr sig om en.

Vad har du på dig just nu?

Ett par jeans och en vit stickad tröja. 

Senaste låt du lyssnade på?

Den jag lyssnar på just nu och det är Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar dig med älskade håkan hellström. 

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?

Uppvikta jeans, randig tröja och gubbskor. Det är så himla stiligt. Tänk er lite sjöman också. Jag såg en himla vacker pojke för några dagar sedan som hade svarta jeans och en stickad tröja och över en sjömansjacka med en massa läckra märken på. Håret va sådär busigt okontrollbart och det är så himla rart det också.

Och fulast?

Fulast kanske är hårt att säga, men det jag tycker klär en karl minst är när han har förstora kläder på sig. När tröjan går till knävecken eller ett par pösiga byxior.

Vem saknar du?

Han.

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?

Att all onska som människor utsätter varandra för skulle upphöra.Bästa filmen nånsin?
Jag tycker ju att verklighetsbaserade filmer är bäst och har en stor kärlek till filmen om John Lennon - Nowhere boy eller den om Johnny Cash vars namn är en utav hans egna låtar, Walk the line. Annars är jag inte mycket för film men Skicka Vidare är himla bra och serier såsom Criminal Minds eller 24 är något speciellt för mig.

Bästa boken nånsin?

Jag tycker Ulf Lundell skriver så himla fint men jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken utav alla hans böcker jag gillar mest. 

Vilka tidningar läser du?

Kuriren på morgonen och ligger någon skvallerblaska framme på bordet kanske den skummas igen lite också. Annars har jag inte läst någon tidning sedan OKEJ lades ner. Jag premunerade på den tidningen från julafton 2007 fram tills den lades ner och har alla nummer utom två kvar.

Vad önskar du att du var bättre på?

Att ta bättre hand om mig själv.

Vad är din största rädsla?

att göra fel, att livet ska rasa, att min mamma ska försvinna från mig, att mina syskon ska dö eller att mina vänner ska tröttna på mig.

Vad är det elakaste någon sagt till dig?

Det är nog att jag är en väldigt hemsk person som bara vill ha uppmärksamhet och att det är det enda jag är bra på. Kanske stämmer det, men sanningen är inte alltid skön att höra. Om du får barn vad ska du döpa dom till?
Om jag skulle få en pojke skulle jag vilja att det är en liten Alfred eller Alfons. Men det kanske är en Lukas eller simon eller joel sen när det väl är dags och då blir det så. Bland tjejnamn är jag inte lika säker alls, men jag tycker Isabella är ett fint namn, och flora. 

De tre finaste sms du fått i år?
'
Det var från honom. Båda vara liv är söndertrasade och vi var så sårbara, då han kallade oss, sig och mig Vi. Sedan fick jag ett sådant otroligt fint sms från en person som jag inte riktigt förtjänar som skrev att när hon såg den starkaste stjärnan lysa på himlen skickade hon en slängpuss full av lycka och det tredje var att någon skrev att den saknade mig.

Först kom ingenting sen kom ingenting

En gång sa en ganska så känd människa att "Varje dag är ständigt en kamp om överlevnad". Idag trodde jag att min kamp skulle vara över. Idag trodde jag att det inte skulle komma någon morgondag för mig. Jag trodde inte att jag skulle få gå på nästa begravning som skulle röra min familj för att det skulle vara min egen.

För ett par timmar sedan låg jag inne, skakandes i fosterställning på golvet i lärarrummet i skolan och trodde att jag aldrig någonsin skulle kunna ta mig upp. Jag trodde att jag skulle bli liggandes där tills mitt hjärta skulle sluta slå och någon skulle dödsförklara mig. Det va inte bara någon magsjuka, inte bara ett migränannfall eller någon förkylning. Hela min kropp skakade och gjorde så ont.Jag har aldrig i hela mitt liv varit så helvetes rädd för döden.

Jag trodde att det sista jag skulle få se, var ett par joggingskor inskjutna under ett skrivbord, att det sista jag skulle få höra var "Elin, hör du mig?", att mitt liv skulle sluta där och då. Tårar strömmade ner för kinderna. Men när jag hörde en främmande röst tala till mig, när folks nyfikna blickar ville veta vad som hände när jag gråtandes rullades in i det stora gula fordonet på skolgården och när någon höll mig i handen och sa "Gumman, andas" under hela resan så visste jag att det inte var över.

Och jag är starkare så till er som ville veta vad jag kände, så skrev jag detta. Till er som inte heller förstog och som kanske egentligen inte blir klokare utav det här. Men som endå vill veta.

Det som aldrig fanns


När jag flyttar till egen lya, vill jag äta frukost brevid en sånhär vägg.... 


..och jag skulle dricka hur mycket kaffe jag själv ville ur de finaste kopparna. 


..och att vakna upp i ett rum där fönstret var täckta utav transparanta tyger vore ju en dröm. 


Jag önskar att jag hade någon att dela mina drömmar med. Att aldrig vara ensam med.


och jag skulle vilja ha tavlor hängandes överallt så man tänkte på sommaren ständigt.


och att ha ett rum fullt med böcker vore inte fel, snarare helt rart. 


Då skulle jag få chansen att ha så många drömfångare jag vill från rikens alla hörn. 


Jag skulle tapetsera ett helt rum med blommor. 


Och sedan drömmer jag om att jobba extra på en liten gullig affär som säljer en massa vackra saker...


Fast egentligen skriver jag en massa texter och sånt.

i en främlings famn

Så vackert par.

10, september. 2011


Spenderade några timmar denna lördagskväll med två otroligt kloka och fina vänner som också råkar vara dem som nog känner mig bäst, dom som jag kan vara mig själv tillsammans med och med dem jag alltid skrattar och har kul med. Vi lagade och åt tacos, pratade om skolan och framtiden och bara va innan jag cyklade hem barbent i septemberkylan.

Världens finaste minne #3


Jag sa att ingenting skulle kunna toppa hovet, ingenting skulle kunna bli bättre än konserten i Lysekil. Men den magiska kvällen igår måste ha varit mitt livs bästa. Och lagom när han sjöng om att jag var det finaste han visste och att han ville höra kärlekens tunga öppnade himlen sig och de som befann sig däruppe började fälla tårar. De också. Så fint var det.

Jag säger det utan att tveka, herr Hellström är världens vackraste människa.

Kärlek klockan tolv

Regnet öser ner och världen utanför blir dimmig samtidigt som det piskar mot asfalten, det hör jag genom den tunna rutan som immar igen för att våra andetag är så tunga. vi andas i takt och för en sekund blinkar du. "nu missade jag en sekund utav dig och det måste jag ta igen genom att ligga här hela natten och bara titta på dig" förklarar du. den natten sov jag inte en blund så det är ditt fel att jag inte klarade av kemiprovet nästa dag.


Låt inte din stolthet förtränga sanningen


weheartit

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Tider är jag extremt dåligt på. Förutom de tre senaste gångerna jag har åkit tåg. Då har jag alltid varit där minst tio minuter innan och det kan ju vara bra kan man tycka.

HAR DU BRA KONDITION:
Kanske inte överdrivet bra, men jag tränar ju och orkar spela en match på 2x40 minuter. Fast jag gör ju inte så mycket när jag bara är burvaktare men det kan ha sina jobbiga stunder det också.

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
Igår kväll när jag hade klätt ut mig till en älva med vingar som gick sönder med en Emil-hatt. Fråga inte.

HUR KÄNNER DU DIG NU:
Pepp. Det är Håkan nästa vecka och jag har bestämt mig att sluta lägga energi på sådant som inte är värt det.


tumblr

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Svårt, kanske svart, vitt och blått?

BLIR DU BRA PÅ KORT:
Nja det tycker jag inte direkt att jag blir. Nästan aldrig, aldrig!

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
I förgårr kväll. Jag var så osäker på om hela livet skulle hålla.

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Nej.

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Ja det hade jag. Jag städade faktiskt och åt varmkorv och kakor med väldigt trevliga människor.

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Vatten.


tumblr

KAN DU LAGA MAT:
Nej det är jag inte direkt så speciellt duktig på.

ÄR DU NYTTIG:
Inte det heller.

ÄR DU BLYG:
Nej, det kan jag inte säga.

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
Skulle ju ha gått upp vid halv sju, men det var skönare att ligga kvar och morna sig så jag klev upp vid fem i sju istället.

VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
Eeeh.. Kan det ha varit Lego Starwars med mina småsyskon för sådär några veckor sedan?

VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
Singstar är ganska fint.

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Ja innan en match.

JAG SOVER:
Helst inte ensam.

VAD SA DU SENAST?
“Jadå, jag ska!" till mamma som frågade om jag skulle äta frukost.

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Nej, men nästa år ska jag åka på varenda en för att ta igen alla bra jag missade iår.


unknow

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
När jag är arg eller ledsen ringer jag aldrig någon.

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Ingenting.

HAR DU SNYGGA SKOR:
Jag tycker jag har snygga skor.

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
"Ja, jag ska!" när mamma frågade om jag skulle äta frukost.

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Ja det har jag.

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Nej.

HAR DU KÖRKORT:
Nej.

ÄR DU ENSAM NU:
Ja.


Lookbook

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Det finns egentligen inget inplanerat, inte något speciellt.