Stora filmlistan

Den har jag ju faktiskt gjort någongång under mina bloggtider, men det är på tiden att det är dags att den finns här också så skriver en helt ny uppdaterad lista här inne på hejaelin också. Det bästa tycker jag eftersom jag älskar film. 

BÄSTA FILM: The notebook och One day. BÄSTA TV-SERIE: Förut hade jag så svårt att välja mellan Prison Break och criminal minds, vilket gör det svårare nu. Sons of Anarchy är ju med och tävlar om den titeln nu. Dock trortrortror jag att jag tycker Prison Break är bäst. Sen SOA. Sen CM. 
 
FAVORITSKÅDESPELARE: Michelle Williams och Ryan Gosling. Tillsammans - Mm... 
 
TV-SERIER JAG FÖLJER: Just nu kikar jag på 90210 när det går på TVn. 
 
KOMEDISERIE: Har otroligt nog, fattat tycke för Vänner. 
 
MEST ROMANTISKA FILMSCEN: 
 
ur. Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta. 
 
SKRÄCKFILM: Förut tyckte jag jätte mycket om skräckfilmer. Det kanske mest var för att man trodde man var cool då. Nu tycker jag det är patetiskt och fånigt. 
 
HETASTE SKÅDIS: Ryan Gosling utav att tveka. Jag längtar tills jag får hem mitt iphone-skal med den mannen på. Han är utseendemässigt perfektion så det skriker om det och egentligen ska man inte vara så ytlig men jag dör en smula varje gång jag tittar på honom. 

HETASTE SVENSKA SKÅDIS: Bill Skarsgård. Speciellt i himlen är oskyldigt blå. 

BÄSTA SVENSKA FILM: "Himlen är oskyldigt blå" eller "G som i Gemenskap."
 
ur. Himlen är oskyldigt blå. / Bill Skarsgård. 
 
BÄSTA FILMDJUR: pippis Lilla Gubben. 
 
BÄSTA TECKNADE FILM: Bamse.
 
BÄSTA DISNEY-FILM: Toy Story 2. Jag skrattar så jag kiknar varje gång. 
 
BÄSTA FILMSCEN: Jag håller mig till Aaron Johnson i Nowhere boy. När den unge John Lennon tänder en cigarett och bara ser sådär fruktansvärt skitsnygg ut. 
 
 
BÄSTA SCEN I EN TV-SERIE: Det finns ingen speciell, men alla med Jax Teller i SOA är ju helt okej. Denna video nedan med en fantastisk låt är HUR bra som helst. 
 
 
FILM CRUSH: Hade jag när jag såg Prison Break på Wentworth Miller som Michael Scofield. Ville bara hem och se på det och på honom, hela tiden. Var besatt utav den serien. Har sett den 2 gånger inom loppet av 7 månader. Pinsamt. 
 
OM JAG SKREV EN FILM: Så skulle den vara som forrest gump fast mer peace & love, med second hand och mer färglatt. För livet är ju lite som en chokladask. 
 
FILM DU SER FRAM EMOT: Det är den här spiderman som går på bio just nu. 
 
BÄSTA KÄRLEKSPAR: Jacob och Anna i Like Crazy som har fått ett helt eget inlägg
 
BÄSTA FILM I ÅR: Drive med Ryan Gosling. 
 
VEM SKULLE SPELA DIG I FILMEN OM DIG SJÄLV: I förra listan skrev jag nog Carey Mulligan men har verkligen ångrat mig. michelle williams skulle göra det tror jag. 
 
VEM SKULLE VARA DIN MOTSPELARE: ryan gosling kanske<3 
 
hello handsome, see ya in my bed tonight?

iPhonecase


sleepovers

 
Sov hos bästis inatt och nu ligger jag och försöker hämta den energin jag inte längre har. förbannade skit förkylning. har iallafall beställt hem ett skal med ryan gosling på <3<3<3

Resten av sommaren


Oj vad tiden går. Mitten av juli redan. Tänkte göra något form utav schema. Haha.

10-27 juli / jobb
28 jul-9 aug / ledigt (vore fett med grönan eller något)
10 aug / Konsert, Lars Winnerbäck, Västerås med Emma 
11-20 aug / ledigt (hälsingland??? om mormor är kvar däruppe)
21 aug / skolstart fan 
24 aug / Konsert, Eldkvarn, Gröna Lund med far
 
Mamma och jag ska åka upp till sthlm någon gång också för att få lite shoppingtillfälle. Behöver införskaffa min en ny fet garderob. Nej delar av den jag har nu duger inte. På detta ska det hinnas träffa folk, träna, sova och äta glass såklart. Herregud det blir nog bra tror jag. Bara jag blir friskare snart... 

Glasstorsdag

I torsdags efter jobbet hade jag en trevlig utflykt med familjen till en glassbar som låg någonstans bakom många skogar och lite grusväg också. Ett perfekt tillfälle att fota lite tänkte jag eftersom jag inte hinner det så ofta nu när jag jobbar. 


ella åt någon tjusig glass med paraply och den tror jag att hon gillade. 

själv åt jag bananasplitt ut häftigaste neonfatet. 

påvägen hem skrek jag till lite brevid ett rapsfält, så vi stannade och tog lite bilder. jag har ju då så goa småsyskon som ser ut såhär när jag säger "se ut som ni alltid gör, i vanliga fall." 

Det var otroligt fint och jag förbarmar mig själv att jag inte fotograferar oftare nu för tiden. det behöver ju faktiskt inte bara vara blommor och sådant fjant, det kan ju vara.. träd också
 
och här ovan har ni fyra av de personer som betyder mkt för mig. oavsett hur mycket vi än tjaffsar. fina!!!!
 
Sedan åkte vi hem, åt middag och jordgubbar till efterätt bara för att det var sommarlov. Sen promenerade jag med mamma en sväng det va härligt.