BYTE AV BLOGG

KLICKA HÄR!

Lovar, det är ingen häxa som hoppar upp och skriker. Ny bloggVid Lokstallarna

_LAST NIGHT / IPHONE 4S

Vilket otroligt bra kväll jag hade igår. Det var invigning utav Unga kulturhuset i stan så jag tog två av mina vänner under armen och åkte dit. Elsa Billgren var värd, och det var mini-konsert med linnea henriksson och armand mirpour. Den sistnämnda var otroligt bra och han var hur mysig som helst, dessutom stora anledningen till att vi åkte dit.

Sedan gick vi in i värmen och dansade till disco-musik långt in på småtimmarna och när jag vaknade runt åtta i morse hade jag ett glädjerus i hela kroppen. Åh vad livet är fint.

Somebody that I used to KnowAlltså jag har hamnat i något slags mellanting mellan levande och döende. Jag är så långt ifrån musikalisk men dessa ser jag som någon form utav musikaliska genier. När min musiklärare visade detta i eftermiddags nickade jag och sa "coolt." Nu är jag fast och detta är fanemej det bästa jag hört på länge. Varför har ingen visat mig förut?

Har spelat låten på repeat sedan jag kom hem och Gianni Nicassios röst (mannen i mitten med långt hår) är verkligen något extra. Lyssna. Ni kommer INTE ångra er.

Sköna maj välkommen
Blir väldigt förkyld på grund av att jag klär av mig för fort men det är första maj så vägrar jacka. Har fikat hos mormor idag och spenderat några timmar nere på ip. Nu är den säsongen igång igen, du vet då man nästan spenderar mer tid på ip än hemma. Nästan.

P.S Förresten, kolla på dessa två unga charmtroll som är så otroligt himla söta.