Perfektion


SkogsdrottningAndrahands objekt


2Hand. 10kr styck. Fattare inte. Kär i både Ulf Lundell och att köpa böcker begagnat. Fungerar minst lika bra.


Under heaven

Så satt vi där under stjärnorna och tittade upp på dom och pratade om hur det är att bli sviken. Egentligen är det ingenting efter ett tag men i början gör det så himla ont. I början precis när man är påväg att ge upp och hjärtat är i tusen bitar och då varje andetag är så jobbigt att ta. Då kan man viska sina hemligheter till dem och de lyser för världen fast ingen egentligen vet varför. Och precis då kom jag på att även stjärnorna någongång blir stenar.


dammtussar i himmelriket


Det typ bästa som finns är att komma hem tidigt efter en ganska fin onsdag, när man fortfarande har lite tid själv innan någon kommer hem och radion är på lite tyst och man sväljer några klunkar kaffe och läser tidningen. Det är typ det bästa.

Vet hur det känns

Jag behöver inte veta vem du hade din första kyss med, eller vart du har fått dina ärr på knäna ifrån. Jag behöver inte veta hur du sover på nätterna, eller vad du drömmer om. Jag behöver inte veta vad som gör din nervös eller ledsen, och jag behöver inte heller veta vad din favoritmat är. Jag behöver inte veta vad hon och du skriver till varandra och jag behöver inte veta vad du tycker om henne. Egentligen behöver jag inte veta om du är lycklig eller om du är missnöjd med ditt liv och framförallt behöver jag inte veta vem du älskar och tycker om. Jag behöver inte. Men jag vill. Så låt mig veta.